Naša priča

Misija je našeg salona da u današnjem ubrzanom životu u kojem se planovi mijenjaju brzinom munje omogućimo brzu, bezbolnu i sigurnu uslugu – kada vi to želite. Svjesni smo da je vremena malo i da je često teško planirati unaprijed i zato kod nas nije potrebno raditi narudžbe tjednima unaprijed a istodobno omogućit ćemo vam da i dalje budete njegovani i uredni. Naš je cilj da termin za depilaciju bude lako dostupan a usluga brza, što bezbolnija i u savršenim higijenskim uvjetima.

Jantar šećerna pasta za egipatsku depilaciju napravljena je od 100% prirodnih sastojaka. Nježno djeluje na kožu, primjerene je tvrdoće, plastičnosti i elasticiteta za profesionalnu primjenu bez dodatnog zagrijavanja, ugodnog mirisa i jantarno-zlatne boje. Jedinstvena formula Jantar šećerne paste krije se u omjeru njezinih sastojaka. Jantar šećerna pasta ne sadrži nikakve kemikalije, ljepila, umjetne boje ili druge štetne sastojke i u potpunosti je organska. Ona je ujedno i hrvatski proizvod, a napravljena je po posebnoj recepturi jedne od naših dviju osnivačica - Natalije Novak.

Za razliku od depilacije voskom, šećerna pasta se ne zagrijava i lako se odvaja od kože, zbog toga ne skida njezin zaštitni sloj, pa je postupak uklanjanja dlačica manje neugodno i bolno iskustvo. Osim što uklanja dlačice, šećerna pasta ujedno radi blagi piling, pri čemu se uklanjaju stare i mrtve stanice kože, pa je koža nakon depilacije šećernom pastom glatka i nježna.

Osnivačice

Ira

Ira

Osnivačica

„Samu su me godinama mučili kako ja kažem nepotrebni problemi dok sam kao uspješna menadžerica u beauty industriji tražila termin za depilaciju“ kaže jedna od naših osnivačica, Ira „dok nisam napokon shvatila da je ovo odlična prilika i da mogu mnoge riješiti tih nepotrebnih briga – jer stvarno ne bi trebalo svoj život ravnati prema terminima za depilaciju. Zato u Sugared by Jantar želimo svim ženama i muškarcima omogućiti lako dostupnu, brzu i higijenski najučinkovitiju depilaciju. Trenutno imamo na raspolaganju šest prostorija u kojima klijente čekaju brze i spretne djelatnice – pa dolazak na red neće predstavljati nikakav problem. Iznenadan dejt, odlazak na more ranije nego očekivano, poziv na spa vikend ili ako ti dvanaestica zapne u Draškovićevoj i zakasniš na termin koji čekaš već dva tjedna…ne brini jer tu je Sugared by Jantar.“

Natalija

Natalija

Osnivačica

„Više od godinu dana radila sam na idelanoj recepturi Jantar šećerne paste sa željom da osiguram najbolju formulu i za klijente i kozmetičarke. Šećer je prirodni prijatelj kože. Šećerna pasta istovremeno čisti, zaglađuje, hidratizira i regenerira kožu“ kaže Natalija te poziva sve zainteresirane da navrate u Vlašku 78/2. kat, adresu na kojoj se nalazi i nekoliko poznatih zagrebačkih dućana i kafića.